Back-up oplossing voor Office 365

Uw data veilig in de cloud? Wel eens nagedacht over de back-up?

Het is niet vanzelfsprekend dat uw data ook veilig is in de cloud. Het blijven uw gegevens, dus u bent ook verantwoordelijk voor de back-up van deze data. Ongeacht of u volledig bent gemigreerd naar Office 365 of een hybride Exchange- en Office 365-implementatie heeft, uw bedrijfsdoelstellingen blijven hetzelfde. U wilt zeggenschap houden over uw gegevens en u wilt snel kunnen beschikken over Office 365 back-up en herstel.

Top 5 redenen waarom u een back-up zou moeten hebben:

  • Beschermd tegen menselijke fouten
  • Hackers
  • Virussen
  • Retentie
  • En de belangrijkste reden: de gemoedsrust die voortkomt uit de zekerheid dat u in staat bent de gegevens van uw gebruikers te herstellen wanneer het nodig is!

Uw data is sowieso verzekerd tegen verlies met Office 365. Microsoft doet dit door middel van een redundante opzet van hardware en u bent zo beschermd tegen het falen van deze hardware. Microsoft biedt echter geen mogelijkheden om zelf back-ups te maken van uw mail en data.

75% van het gegevensverlies wordt veroorzaakt door de gebruikers, daarom is een goede back-up oplossing voor Office 365 in ieder geval noodzakelijk.

Nooit meer iets kwijt

Wanneer er bijvoorbeeld een mailbox van een oud medewerker wordt verwijderd blijven de bestanden en e-mail toch nog bewaard in de back-up. Zo voorkomt u dataverlies die u later wellicht nodig heeft.