Office 365 Secure Score

Veel bedrijven hebben een cloud strategie. De veiligheid van de cloud is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Security is steeds belangrijker en vraagt steeds meer aandacht.

Microsoft heeft de nodige beveiligingsmaatregelen getroffen binnen Office 365. Een deel van de beveiligingsmaatregelen zijn binnen de datacenters van Microsoft geregeld door Microsoft zelf. Dit zijn zaken zoals toegangscontrole, versleuteling van de bestanden, redundancy en dergelijke. Maar daarbovenop biedt Microsoft de bedrijven zelf ook de mogelijkheid om extra maatregelen te treffen binnen de eigen Office 365 omgeving. Denk hierbij aan het inregelen van multi-factor authenticatie, beveiliging van bestanden, wachtwoordbeleid etc.

Security in Office 365 is vrij complex: er zijn veel security functionaliteiten beschikbaar in de verschillende onderdelen binnen Office 365. Microsoft heeft dit nu gebundeld in 1 tool: Office 365 Secure Score.

Met Secure Score kunt u zien wat het beveiligingsniveau van uw Office 365 omgeving is. Daarnaast geeft de tool inzicht in de maatregelen die u kunt treffen om de Office 365 omgeving nog veiliger te maken.

Wilt u meer weten over Office 365 Secure Score en de mogelijkheden hoe wij u kunnen ondersteunen uw score te verbeteren? Neem dan contact op met Maik Vreeling via 074-8221606 of per mail.