OneDrive – deel bestanden

Sla bestanden veilig op en deel ze vanaf elke locatie. OneDrive biedt systeemeigen bureaublad-, browser- en mobiele ervaringen op uw apparaten.

Open bestanden en breng wijzigingen aan die automatisch in de cloud worden gesynchroniseerd of synchroniseer lokale kopieën van bestanden om deze offline te bekijken en bewerken.

 

Naadloze samenwerking

Werk sneller en slimmer met personen binnen of buiten uw organisatie. Met OneDrive kunt u in realtime samenwerken in vertrouwde desktop-apps zoals Word en PowerPoint. U bespaart tijd door met één muisklik bestanden bij e-mails te voegen in Outlook. Gebruik ingebouwde hulpprogramma’s voor het zoeken en ontdekken van de relevantste bestanden en laat anderen uw werk vinden.

 

Instellingen voor beveiliging

Stel regels voor apparaattoegang in, bekijk apparaatrapporten en wis op afstand gegevens van apparaten die kwijt zijn of zijn gestolen – allemaal vanuit het beheercentrum. U kunt zien welke bestanden worden gedeeld en met wie. Met in-app delen kan elke medewerker naadloos delen en specifieke toegangsmachtigingen instellen voor zijn bestanden, op basis van de instellingen van de organisatie.

 

Overal toegang tot bestanden

Sla uw bestanden eenvoudig op en open ze op al uw apparaten. Wijzigingen die u offline aanbrengt worden automatisch geüpload wanneer u de volgende keer verbinding maakt.

Werken met iedereen

Deel bestanden en werk samen met anderen binnen of buiten uw organisatie aan documenten.

Sneller bestanden zoeken

Zoek snel naar bestanden, foto’s en documenten in persoonlijke zoekresultaten, mogelijk gemaakt met de intelligentie van Microsoft Graph.

Uw werk beveiligen

Beveilig uw bedrijfsgegevens met geavanceerde functies voor versleuteling, compliance en beveiliging.